Vessants

arqueologia i cultura SL

divisió editorialFòrum


PUBLICA AMB NOSALTRES

 

Qualsevol persona pot publicar amb Vessants, mentre el seu treball s'ajusti als paràmetres marcats per l'empresa en cada moment i mentre s'avingui a publicar la seva obra sota una llicència de Creative Commons.

Les obres d'arqueologia i antropologia seran llegides i revisades per un comitè assessor format per especialistes en cada àrea abans de que es pugui donar el vist-i-plau a la seva publicació.

Si estàs interessat en publicar amb Vessants , et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres per a presentar-nos el teu projecte.

En línies generals, aquestes són les etapes que es seguiran en el procés de publicació d'una obra:

1.- Envia'ns un correu electrònic i explica'ns coses de la teva obra. No et descuidis d'indicar el títol, matèria i extensió aproximada, així com altres detalls tècnics, com per exemple si té il·lustracions i si són en blanc i negre o en color.

2.- Després de rebre la nostra resposta, ens hauràs d'enviar una còpia en format de paper o digital, de manera que la teva obra pugui ser analitzada pel comitè consultor de la editorial.

3.- En cas que l'obra compleixi amb els requisits i els paràmetres de qualitat de l'empresa, t'enviarem les instruccions i models per a que puguis començar la tasca de maquetació.

4.- Després es procedirà a signar el contracte en el qual s'estableixen les condicions de col·laboració entre Vessants i cada autor. S'ha de recalcar que per a procedir a la firma del contracte caldrà que l'autor ens faci arribar una còpia de la inscripció en el registre de la propietat intel·lectual de l'obra en qüestió.

5.- Edició del llibre en els formats i en les condicions acordades en el contracte establert entre l'autor i Vessants, arqueologia i cultura .

 

 

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.